perjantai 14. lokakuuta 2011

Hotellit esittelyssä: Pohjanhovi, Rovaniemi

Rovaniemi on sen verran merkittävä hallinnon, liiketoiminnan ja koulutuksen keskus, että kaupungissa on useita varsin miellyttäväksi mainittuja hotelleja. Yksi näistä on kuulu Hotelli Rantasipi Pohjanhovi.

Pohjanhovi on täysin savuton hotelli, jossa on yhteensä 212 huonetta. Näistä suurin osa on tavallisiakahden hengen huoneita, mutta vaativammat matkailijat voivat tietysti valita itsellen superior-huoneen tai sviitin. Vain luksukseen tyytyvät varaavat varmasti President Suiten tai poreammeella varustellun sviitin -- silloin loma tuntuu todella ylelliseltä!

Pohjanhovi on tietysti kuuluisa osaksi suositun seurustelu- ja ruokaravintolansa ansiosta. Ravintolassa on peräti 450 asiakaspaikkaa, minkä vuoksi se on Rovaniemen mittapuussa omaa luokkaansa. Kesäpäivinä ravintolan jokinäköala tekee siitä erityisen viihtyisän. Lisäksi hotellissa on tanssiravintola ja yökerho, jossa esiintyy myös koko maassa tunnettuja ja suosittuja esiintyjiä. Täällä voit siis kuulla yhtä hyvin Tommi Läntistä kuin Arja Korisevaakin!

Hotelli sopii hyvin myös erilaisten kokousten järjestämiseksi. Pohjanhovin kokoustilat, ravintolapalvelut ja hotellipalvelut mahdollistavat kaikki kansainväliset vaatimukset täyttävän tilaisuuden järjestämisen.

Pohjanhovi on mainio tukikohta kaikille, jotka haluavat tutustua pohjoiseen elämänmenoon!

Yhteystiedot
Rantasipi Pohjanhovi
Pohjanpuistikko 2
96200 ROVANIEMI

Puh. (016) 33 711
Fax (016) 313 997

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti