lauantai 15. lokakuuta 2011

Hotellit esittelyssä: Cumulus Rovaniemi

Monen liikematkailijan valinta kohdistuu varmasti tuttuun ja turvalliseen ketjuhotelliin. Silloin matkalainen tietää jo etukäteen voivansa luottaa hotelliin ja sen palveluihin -- sekä iloiset yllätykset että pettymykset jäävät varmasti syrjään.

Juuri tällaiselle matkustajalle Hotelli Cumulus Rovaniemi on varmasti oivallinen yöpymispaikka. Kun yövyt Cumuluksessa, tiedät asuvasi kodikkaasti keskellä kaupunkia. Silloin kaikki kaupungin keskeiset kohteet ovat helposti kävellen tavoitettavissa.

Cumuluksessa on yhteensä 64 huonetta, joten se on selvästi vaikkapa Pohjanhovia pienempi hotelli. Myös Cumuluksen kaikki huoneet ovat savuttomia, mikä varmasti ilahduttaa allergikkoja.

Cumuluksen Pub Pisto on sekä kaupunkilaisten että matkustavien suosima kohtaamispaikka. Pubissa voit ottaa yhtä hyvin drinkin ennen ateriaa kuin tulla illallisen jälkeen nauttimaan vielä juomasta ennen yöpuulle siirtymistä.

Vielä kun saat yösi nukuttua hyvin, olet taas seuraavana aamuna valmis uuteen päivään -- joko Rovaniemellä tai muualla Lapissa.

Yhteystiedot
Valtakatu 23
96200 Rovaniemi
Puh:(016) 333 600
Fax:(016) 333 6366

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti