maanantai 14. marraskuuta 2011

Matkailu Lapissa - verkkosivustot esittelyssä

Lappiin matkustavalle on verkossa tarjolla kohtuullisesti hyödyllisiä matkailusivustoja. Näiden lisäksi kannattaa muistaa joukko myös muun kotimaanmatkailun kannalta sivuja, joiden avulla saat loman kustannukset pysymään kurissa.

Lappi.fi on Lappia esittelevä portaali, jossa on paljon asiaa maakunnasta. Varsinaisesti matkailua sivustolla esitellään vain vähän, mutta löydät täältä kyllä tarpeelliset linkit eri kuntien matkailusivustoihin.

LaplandFinland.com on enemmän matkailuun suuntautunut sivusto, jonka elämysosasto kertoo nähtävyyksien ja joulupukin lisäksi myös esimerkiksi retkeilyreiteistä. Lappihan on talviurheilun lisäksi suosittu kesäkohde retkeily- ja vaellusmahdollisuuksiensa ansiosta.

Minulla itselläni ei ole ajokorttia lainkaan, minkä vuoksi olen aina julkisen liikenteen armoilla myös lomamatkoillani. Sen vuoksi Matkahuollon aikataulut ovat tulleet tutuksi selvitellessäni eri lomakohteiden saavutettavuutta linja-autoilla.

Mikäli lomakohteeseen ei pääse bussilla tai junalla, käännän katseeni jonnekin muualle. Valitettavan usein tämä tarkoittaa Keski-Eurooppaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti